Zeist speeldag 1/5

09/11/2014

Volgende week is het zo ver! De eerste speeldag van Zeist gaat door volgende zondag (16 november).
Tijd om even alle informatie op een rij te zetten. 3 belangrijke punten:

1. Zaterdag 15 november
De training voor Zeist zouden we graag met alle jeugdspelers samen trainen voor het jeugdtoernooi. Ook de spelers van Genk zullen hierbij meedoen. Deze training gaat door in het wedstrijdbad van 17h-18h. De training van 18h-19h voor de -14 jeugd zal dus niet doorgaan voor alle spelers die meegaan naar Zeist. Wij zouden willen vragen om zo talrijk mogelijk hier aanwezig te zijn! Voor de spelers die niet meegaan (Dante, Lore, Daan?) zal de training doorgaan zoals normaal.

2. Aanwezigheden eerste speeldag
Na dit mailtje zal er voor iedereen een Eve-mail volgen. Gelieve hier zo snel mogelijk op te reageren, zodat wij de chauffeurs op tijd kunnen verwittigen. Voor diegenen die het systeem nog niet kennen: Dit is een automatische mail waarop je kan aanduiden of zoon/dochter wel of niet aanwezig zal zijn op het evenement. Hierdoor hebben wij een overzichtelijke lijst van de aanwezigen. Als de status onbekend blijft zullen er regelmatig herinneringen volgen. Bij sommige mailboxen komt deze mail soms in Spam terecht. Vergeet dus daar zeker niet te kijken!

3. Wat heb je allemaal nodig op zo een speeldag?
het kampioenschap gaat door in Zeist in Nederland. Dit wil zeggen dat we altijd heel wat onderweg zijn om er te geraken. Voor een toernooi mag je dus rekenen dat je weg bent van ’s morgens tot ’s avonds. Wat neem je dan mee:
– Handdoeken
– zwembroek/Badpak
– zwemvliezen
– Duikbril en snorkel
– Handschoen en sticks(zwart en wit)
– caps (zwart en wit)
– sokken (tegen de blaren, je hebt de hele dag je zwemvliezen aan)
– Water (Ondanks dat je in het water zit ben je de hele dag aan het sporten! Neem dus zeker voldoende drank(water) mee)
– Boterhammen (’s middags)
– koekje/Banaan (energie voor tussen de wedstrijden)
– Gebidsbescherming (verplicht in Nederland)
– Eventueel een t-shirt om aan te doen tussen de wedstrijden
Materiaal wat je nog niet hebt, kan je altijd lenen van de club! Vraag het even de training ervoor en breng het de volgende training terug! Gebidsbescherming is verplicht. Heb je dit nog niet op je snorkel, kan je dit bij ons kopen voor €5.
Voor de oudere jeugd: als jullie reserve spullen hebben, zeker meenemen!

Ik hoop dat ik hiermee voldoende informatie heb gegeven. Mochten er nog vragen zijn mag je me altijd mailen:ellenpalmers@gmail.com

Groetjes,
Ward, Kristof, Sander & Ellen

Met vriendelijke groeten,

Related Images: