Wijnactie voor het Nederlands U23 team

24/11/2014

Hee allemaal,

Zoals jullie (waarschijnlijk) wel weten ben ik sinds vorig jaar aan het trainen met het nationale U23 team van Nederland. Ik ben ik dit jaar samen met nog 14 dames aan het trainen om in de zomer van 2015 op het WK in Castellon, Spanje te kunnen knallen. Om als team sterker te worden hebben we vaak trainingsweekenden en (buitenlandse) toernooien. Helaas kosten deze trainingsweekenden en de toernooien waar we vaak aan meedoen veel geld. Aangezien de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond) ons niet veel (lees: niets) kan bieden, zijn we genoodzaakt zelf geld bij elkaar te krijgen.

Om die reden zijn we een wijnactie gestart. We bieden twee wijnen aan, wit en rood. De wijnen heten Terre Cortesi, Trebbiano, Marche Bianco IGT (zacht, fris en heerlijk soepel met peer en een vleugje appel) en Terre Cortesi, Sangiovese, Marche Rosso IGT (lekker fris, soepel en sappig van smaak met kers- en bessenfruit.). Ze schijnen heel lekker te zijn (ik heb niet zo’n verstand van wijn) en ze zijn zeker niet duur. En daarnaast, met de feestdagen voor de deur is dit natuurlijk ideaal. En (blijkbaar) leuk om te weten: Wijnkooperij De Lange, waarbij we de wijnen bestellen, leveren ook aan de top restaurants in Nederland. Denk aan Oud Sluis, de Swaen, Librije e.d.

We verkopen de wijn per doos van zes stuks per soort. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever geen zes flessen van één soort wilt. Als dit het geval is moet je dat even aangeven. Ik kan dan namelijk kijken of er iemand hetzelfde wilt zodat ik dozen kan mengen. Ook kun je natuurlijk losse flessen kopen, maar dan zou het fijn zijn als je misschien met z’n tweeën, drieën, vieren of vijven een doos koopt.

Per doos is het €35. Hiervan zal dan €10 naar ons gaan. Per fles is het dus €5,80, waarvan €1,64 naar ons gaat. Je kunt ook drie dozen kopen voor €100 (daar krijg je dus €5 korting op, hoera!).

Hopelijk willen jullie mij en mijn teamgenootjes steunen. Uiteraard mag je ook in je omgeving rondvragen of er mensen geïnteresseerd zijn! Het zou fijn zijn als je voor 30 november laat weten of je mee wilt doen en dan graag laten weten welke wijn je wilt en hoeveel flessen/dozen! Voor een bestelling kun je me een mailtje sturen naar brittevana@gmail.com.

Geschreven door Britt Van Kruchten

Related Images: