Vakantieregeling Onderwaterhockey Orca

08/07/2019

Beste Hockeyers,

De vakantie is al reeds begonnen maar we delen jullie graag nog de vakantieregeling mee van de hockeytrainingen.

Voor de volwassenen gaan de trainigen gewoon door tenzij je anders verneemt, we vragen dan ook aan iedereen om asap je aanwezigheid op voorhand door te geven via Klublr voor de zomermaanden, zo kunnen we indien nodig tijdig het zwembad afzeggen.

Voor de jeugd liggen helaas de trainingen stil, maar wees niet getreurd we zijn van plan om nog enkele activiteiten te organiseren!

Zo hebben we op zaterdag 31 augustus een familiedag opstaan in Vossemeren voor al onze leden en familie uiteraard, jullie zijn hier al op uitgenodigd via Klublr maar er volgt nog meer info. En tussen het eind van de vakantie willen we nog graag een paar teambuilding activiteiten organiseren (blotenvoetenpad, workshop handschoenen maken,..)

In september begint het nieuwe seizoen alweer, het zwembad is zoals gewoonlijk de eerste 2 weken dicht voor onderhoud. Op zaterdag 14 september zal de eerste training van het nieuwe seizoen starten (jeugd en volwassenen)

Bij twijfel check de kalender op de website hier staan alle trainigen en andere evenementen op. Eveneens op het welbekende Klublr. We houden deze platformen zo goed mogelijk up to date, moest je iets abnormaal of een foutje zien mag je dat zeker en vast melden.