Toernooi Kranj – Slovenië

22/06/2024

Dit weekend reisde ons waterpoloteam af naar Kranj, Slovenië, voor een belangrijk toernooi. De Super Seals hebben hier een indrukwekkende prestatie neergezet.

Het toernooi begon veelbelovend voor ons team, met een uitstekende prestatie in alle wedstrijden. De Super Seals, aangevoerd door Kristof, behaalden de eerste plaats na een reeks overwinningen. Kristof zelf speelde een cruciale rol, ondanks enkele grappen over zijn prestaties tijdens de “fine-sessie”.

Het hoogtepunt van ons toernooi was de finale, waarin de Super Seals tegen alle verwachtingen in triomfeerden. De drie leden van Orca in ons team waren onmisbaar, gezien hun bijdrage aan bijna alle goals gedurende het hele toernooi.

Naast de sportieve successen was er ook tijd voor ontspanning en feest. De Super Seals domineerden niet alleen op het veld, maar wonnen ook de feestelijke activiteiten na afloop van het toernooi.

Dit toernooi in Kranj zal zeker de boeken ingaan als een mijlpaal voor ons team. We zijn vastbesloten om deze overwinning voort te zetten in onze toekomstige uitdagingen.

Verslag geschreven door Niels Balens

Related Images: