Spaghettidag Deadline

15/04/2014

Nog 11 dagen tot onze 4e editie van de spaghettidag! Het spaghetti-team is volop bezig met de laatste voorbereidingen! Nu is het de beurt aan jullie!
De wijzer stond deze ochtend op 143. Ons doel van 300 gasten op de spaghettidag is dus nog ver weg!

Als we de 300 halen trakteert de club!
Personen die een papieren inschrijving nog in handen hebben en dit onmogelijk kunnen doorgeven aan Ellen of één van de trainers willen we dat je die inschrijvingen zelf ingeeft op het INSCHRIJFFORMULIER

nu zondag 20 april is de deadline! zorg dat tegen dan alle inschrijvingen binnen hebt.

Dus we vragen nog een laatste inspanning van iedereen, ga langs bij je buren, vriendjes en familie.
Inschrijven kan nog tot en met zondag 20 april.

We willen ook benadrukken dat de spaghettidag één van onze grootste inkomsten is van het seizoen! En dit ons helpt om alle trainingsuren binnen de club te verzekeren, alsook materiaal, redders,… en wie weet binnenkort wel iets extra… 🙂 reden te meer om je best te doen!

Naast het familiale karakter dat we als club willen uitstralen door zo veel mogelijk personen uit te nodigen op deze heerlijke spaghettidag, willen we kunnen aantonen dat onze onderwaterhockeyclub een hechte en leuke groep is en er samen voor gaan. hierbij wil ik alvast ook volgende personen bedanken die al een heel deel publiciteitscontracten hebben binnen gehaald. Davy, Martijn, Ellen, Joeri, Ward, Niels en Magali. Bedankt jongens en meisjes doe zo verder!!

Geschreven door VZW Holy Squid

Related Images: