Spaghettidag Bedankt x300 !!

22/10/2022

Eindelijk! na een lange pauze was het vorige week weer zo ver! Onze 10e editie van de jaarlijkse spaghettidag vond weer plaats.

We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen aan dit succes.

Maar liefst 300 hongerige eters hebben we mogen bedienen, zowel ter plaatse als afhaal! De dag vloog voorbij en iedereen had het naar zijn zin.

Een paar persoonlijke bedankjes zijn zeker wel op zijn plaats! Zo willen we graag Davy en Katrien bedanken om dit jaar het voortouw te nemen in de organisatie, hun steun en inzet hebben zeker bijgedragen aan het succes, iedereen wist wat hij moest doen en de dag ging super vlotjes! Bravo!

  • Onze enthousiaste jeugdspeelster Liese die zich heeft uitgeleefd op de tafeldecoratie met alles in thema van onderwaterhockey was een echte meerwaarde, iedereen vond het geweldig.
  • Lowie voor alle spullen van de PUL te halen en terug te brengen
  • De mama van Lenn, Gerda die de hele dag de handen uit de mouwen heeft gestoken
  • Alle ouders die smorgens of door de dag zijn komen helpen
  • De keuken om de perfecte spaghetti keer op keer te serveren
  • De afwas met hoofdafwasser Kristof, de borden waren nog nooit zo schoon
  • De zaal bediening die vlekkeloos liep.
  • De dessertmakers die er weer een heerlijk buffet van gemaakt hebben met alle soorten huisgemaakte overheerlijke desserts
  • en natuurlijk de toog waar elke pint met een perfecte kraag werd getapt!

kortom, iedereen die aanwezig was om te helpen of te eten heeft ons gesteund en geholpen, hoe klein of groot die bijdrage ook was.

We hebben laten zien dat we niet alleen onderwater de beste zijn als team, maar ook boven water!

Sponsoren – Publiciteit

We willen ook onze sponsors van dit jaar bedanken die hebben gezien wat voor een topclub we zijn 😉 en daarom ons financieel een duwtje in de rug willen geven, weliswaar met wederdienst! Zo heb je hun logo zeker gezien op onze onderleggers en de tvs in de zaal! meer publiciteit volgt zeker en vast! neem alvast een kijkje op de voorziene publiciteitspagina. En de slideshow op de homepage.

Volgend jaar

Hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal terug om er opnieuw een feest van te maken, weliswaar in een volledig vernieuwde zaal! De zaal ’t Kabotske gaat vanaf januari toe voor een grondige verbouwing en van zodra de deuren weer open gaan houden we opnieuw onze spaghettidag. Dus hou zeker de website en onze social media kanalen in de gaten!

Related Images: