Spaghettidag 2023 – Helpers en dessert

01/10/2023

Voor alle Orca’s jong en oud, ervaren of wat minder ervaren en alle lieftallige ouders vragen we jullie hulp voor op zaterdag 28 oktober:

Werklijst Gelieve eerst de oranje vakjes in te vullen. Indien ze allen vol zijn op de momenten dat je kan, kan je jezelf ergens bijzetten. Voor onze nieuwe (jeugd)spelers: ouders die ons willen helpen zijn zeer welkom! Er is lunch voorzien voor iedereen tussen de 2 shiften en in de avond proberen we met heel het team samen lekker te eten, maar je mag natuurlijk ook met je familie samen eten. Gedurende de hele dag zijn alle volwassen spelers ook aanwezig en zorgen we voor een leuke sfeer. Een moment waar we het hele jaar door met het team naar uitkijken.

Desserten buffet Het maken van een dessertje voor ons desserten buffet. Zoals de meesten wel weten, bieden wij onze gasten een desserten buffet aan met allerlei zelfgemaakte/zelfgekochte lekkernijen. In deze lijst kan je je naam zetten achter een bepaald dessert dat wij nodig hebben, maar je mag uiteraard ook zelf een andere suggestie doen!

Dank je wel!

Related Images: