Spaghettidag 2014

05/05/2014

Dank u wel.

Gemeend.
Als bestuur zagen we dit jaar wederom een grote inzet van ons team om er een knalspaghetti van te maken.
Zeker mits we dit jaar op eigen pootjes staan was deze spaghettidag nog belangrijker als voorgaande jaren.

Dus bij deze zouden we een heel aantal personen willen bedanken.

Ten allereerste natuurlijk onze grootste organisatoren van het hele gebeuren: Ellen Palmers en Magali Vaes.
Deze twee dames zorgen voor een heleboel logistiek en op de dag zelf hebben ze stevig de touwen in handen. Dat kan alleen omdat het voorbereidend werk ook zeer sterk is voorbereid. Dames, het bestuur en OWH in Bilzen is jullie weer zeer dankbaar.

Aan alle leden die voor volk hebben gezorgd ook een dikke: dank u wel! Zonder alle leden die voor de zevenveertigste keer hun familie en vrienden aanspreken om te komen, zou er geen spaghettidag zijn. Aan iedereen die dat heeft geprobeerd en geen respons kreeg, er zullen nog vele jaren volgen en we geloven in jullie. Soms is het zo.

Aan alle ouders en vrijwilligers die zijn komen helpen. Merci, merci, merci. Dit was ook weer dit jaar hartverwarmend om te zien dat dit zeer vlot gebeurde. Heel wat mama’s in de keuken en een papa achter de toog (tiens) ;). Kortom het helpt ons elk jaar weer en we appreciëren dit enorm.

Aan alle bedrijven en personen met wie we een publiciteitscontract hebben afgesloten. Zonder jullie extra steun zou veel voorbereidend werk niet mogelijk zijn geweest.

En als schrijvend bestuurslid bedankt ik ook even de andere bestuursleden. We hebben een heftig jaar achter de rug, en dit was waar veel van afhing. Iedereen bleef in de organisatie en de club geloven en we zijn er voor terugbetaald. Goed gedaan mannen.

 

Geschreven door vzw Holy Squid

Related Images: