#RoadtoCanada2018

05/06/2018

Een veel gebruikte hashtag op sociale media de laatste tijd in het onderwaterhockey milieu, ook door onze leden. Het slaat neer op de weg die ze aan het afleggen zijn om deel te nemen aan de wereldkampioenschappen onderwaterhockey in Quebec, Canada.

Deze starten over 7 weken. België is één van de landen die deelneemt aan deze kampioenschappen. De selecties voor het nationale team zijn al even gekend. En we melden met trots dat 14 Orcanen deel maken van het nationale team. Ook Britt van Kruchten en Niels van Kruchten zijn geselecteerd voor het Nederlandse team. Kristof Froyen is geselecteerd al scheidsrechter, daarmee zullen er dus 17 Orcanen aanwezig zijn op het WK!

Deelnemen aan zulke wereldkampioenschappen kosten geld, veel geld. Om de kosten toch niet te hoog te laten oplopen, hebben we ons eigen hockeybier gemaakt. Het zijn flessen van 75cl met het idee in het achterhoofd dat men deze opent tijdens het kijken van één van onze wedstrijden tijdens het WK. Maar ze smaakt ook perfect tijdens een match van een ander nationaal team: de Rode Duivels spelen ook weldra op de wereldkampioenschappen. Of tijdens het kijken van de tour, tennis match van Roland Garros of gewoon tijdens een barbecue met vrienden. Genoeg gelegenheden dus om ons biertje te openen.

We verkopen deze unieke flessen aan €5 per fles, en €27 per doos met 6 flessen. Bestellen van via één van de spelers van Orca of via de website www.belgiumuwh.be
Hier kan je trouwens ook terecht voor alle info over, van en tijdens het WK, zoals de speelschema’s en wedstrijduitslagen.

Katrien

Related Images: