Publiciteitscontract

25/03/2014

Op de teamdag hebben we een aantal formuliertjes uitgedeeld, hieronder was er ook een publiciteitsboekje bij. Nog even kort vermelden wat dit allemaal inhoud en wat er moet gebeuren.

Hier beneden kan je de boekjes en invulformulier bekijken en eventueel afdrukken (klik op het pijltje rechtboven) , Niels en Andy hebben nog een aantal exemplaren mooi afgedrukt en ingebonden, we hebben deze boekjes op training bij dus vraag er gerust achter, aan ons of aan jullie trainers. hier zit ook een invulformulier bij dat in tweevoud moet ingevuld en ondertekend worden!

Iedereen die rond wil gaan voor publiciteit die dient te mailen naar info@owh.be. Of je dit in groep doet of alleen maakt niet uit maar je moet even aangeven waar je kan rondgaan.
Je mailt bijvoorbeeld. Ik ga langsgaan bij Betonac in Sint-Truiden. Of op die dag gaan Jef, Jozef en Jommeke rond in Bilzen. We zullen bij alle winkels en café’s in deze straat binnen lopen.

Ik heb gehoord dat Davy en Martijn al succes hebben gehad in hun zoektocht, gelieve hieronder misschien te bevestigen? Je mag ook in de commentbox vermelden waar je al langs bent geweest, zo vermijden we dat er verschillende mensen naar dezelfde persoon gaan!

Deze boekjes kan je het hele jaar door gebruiken en kennen geen einddatum. Het contract is een jaar geldig vanaf afsluiten en als we iets aanbieden waarvoor een activiteit nodig is dan spreken we over de volgende activiteit. Als ze dit jaar nog op de onderleggers willen staan van de spaghettidag dan moet het contract getekend zijn voor 11 april 2014! Als ze echter na die datum kiezen voor dat pakket dan komen ze op de onderleggers van de spaghettidag in 2015!

In principe moet iemand van het bestuur het contract afsluiten en ondertekenen (invulformulier). Je kan wel al rond gaan en ons laten weten waar ze interesse hebben. Iemand van het bestuur kan dan achteraf langsgaan om het contract af te sluiten!

Wat moet je zeker weten als je rond gaat voor publiciteit.

  • Begin met een praatje en met een glimlach!
  • Praat over de club en over de sport! Serieuze club & serieuze sport
  • Overloop de mogelijkheden die we hebben en leg deze zo uitgebreid mogelijk uit.
  • Geef aan dat we zeker open staan voor andere voorstellen!
  • Vermeld dat we echt ons best willen doen om iets terug te doen voor dat geld
  • Dring niet aan!!

Geschreven door VZW Holy Squid

Related Images: