Parma 2015

08/09/2015

8 kleine Orca’s die gingen naar Parma. Da’s goed zei Koen maar ik ga niet mee, ik mis liever mijn vliegtuig in België, dan een weekend vol hockey en blijf nu thuis thuis thuis thuis thuis…

7 kleine Orca’s die speelden in Parma. Da’s goed zei Seppe maar ik speel niet meer mee, ik snurk liever nog wat door in de auto want van al dat zwemmen word ik moe moe moe moe moe moe..

6 kleine Orca”s die speelden in Parma, Da’s goed zei Katrien maar ik doe niet meer mee. Ik heb barstende koppijn, ik denk van de zon. Kom maar op met die spidifen fen fen fen fen…

5 kleine Orca’s die speelden in Parma. Da’s goed zei Davy maar ik kan niet mee, ik heb net een lengte onderwater gezwommen met de puck en schoot over de goal goal goal goal goal..

4 kleine Orca’s die gingen naar het hotel. Da’s goed zei Hannes maar ik blijf hier. Ik speel liever nog een potje door want zo een zwembad dat vind je in België niet niet niet niet niet.

3 kleine Orca’s die gingen naar het feest. Da’s goed zei  Ward maar ik ga niet mee. Ik eet liever deze kom met kool leeg en dan nog wat salami mi mi mi mi…

2 kleine Orca die gingen gaan slapen. Da’s goed zei Patrick maar ik ga niet mee. Ik blijf liever hier nog wat dansen op de party want slapen dat kan je ook thuis thuis thuis thuis thuis

1 kleine Orca die reed terug naar Bilzen. Da’s goed zei Bram maar ik ga niet mee ik verzin liever nog wat muziekspelletjes in de auto. Want in Bilzen is het weer gedaan !

Hierboven hebben jullie al enkele leuke dingen kunnen lezen die we hebben meegemaakt in Parma. Natuurlijk hebben we ons geamuseerd maar we waren zeker en vast gefocust als we en wedstrijd gingen spelen. In de eerste ronde moesten we vier wedstrijden spelen. In de eerste wedstrijd begonnen we goed, jammer dat we onze kansen niet konden afmaken en uiteindelijk verloren tegen Pilou Pilou. Ook de tweede wedstrijd (tegen Parmasub) werd verloren. Tegen Sub Rimini Gian Neri speelden we goed, het samenspel was er en we maakten de kansen af, deze wedstrijd was een goede voorbereiding voor de laatste wedstrijd van de eerste ronde. Deze wedstrijd was er een waarin we extra gefocust waren, we speelden namelijk tegen Genk en natuurlijk wouden we deze wedstrijd graag winnen. Het was geen makkelijke wedstrijd maar door ons eigen spel te blijven spelen wonnen we uiteindelijk met 2-1.

In de tweede ronde speelden we tegen Bluzon, St. Albams en Roma. In deze ronde wonnen we één wedstrijd en werden we dus derde. Tussendoor werden de wedstrijden voor 2 uur gestaakt door hevig onweer boven het zwembad. Na dit onweer werden de wedstrijden hervat maar ingekort zodat we toch nog al onze wedstrijden konden spelen. Op het einde van de dag speelden we voor de 15e en 16e plaats. Deze wedstrijd speelden we opnieuw tegen Genk. Bij Genk waren een paar spelers geblesseerd maar ze speelden nog steeds sterk. We hadden het weer niet gemakkelijk maar waren zeer gemotiveerd om deze laatste wedstrijd nog te winnen en dat deden we ook: 3-1!

Het was zeker niet de editie met het beste weer, maar dit maakte het niet minder leuk. Ik kijk al uit naar volgend jaar voor een nieuwe editie van Parma.

Geschreven door Katrien en Davy