Orca in de zomer

15/08/2017

Allerlei activiteiten zijn weer de revue gepasseerd in juli. Ook in de zomermaanden proberen we onze club actief bezig te houden. Wat er allemaal is gebeurd?:

  • München toernooi – 21-23 juli : een volledig team was aanwezig op het toernooi in München. Ward, Sander L., Sander V., Charlie, Lowie, Hannes, Yana, Kristof en Sven vertegenwoordigden Orca! Het toernooi is goed voorlopen, desondanks we met een jong team waren, hebben ze ons goed verweerd tegen de behaarde beerapen en hebben ze toch een deel teams kunnen verslaan
    Van het verwachte onweer hebben ze ook gelukkig niet veel gemerkt aangezien ze allen gezellig gekampeerd hebben. Ze hebben bijna heel het weekend zon gehad waardoor Orca nu beter Lobster bilzen genoemd wordt! Ze hebben een mooie 5e plaats behaald! HIeronder enkele leuke sfeerfoto’s van op de camping!

 

  • Nationaal trainingsweekend – 21-23 juli: aangezien een heel deel van Orca zullen deelnemen aan het Europees kampioenschap volgende week, werd er in juli nog een nationaal trainingsweekend georganiseerd. Zowel de mannencoach van Frankrijk als we Nieuw-Zeelandse vrouwencoach waren aanwezig. Meer info volgt deze week op de site hierrond opdat jullie de Orcanen allemaal kunnen volgen op het EK!

 

  • Wakeboarden –  29 juli: deze ochtend zijn we met een 20-tal leden ons gaan uitleven in een iets andere watersport nl. wakeboarden. En bleek dat ook niet iedereen even goed hierin was vergeleken met hun hockeykunde. Weer enorm gezellig met een lekkere lunch op het strand van Terhills Cable Park!

 

En zo zit de zomer er alweer bijna op. Augustus het EK dus stay tuned op de website!

 

 

Related Images: