Nieuwe trainingsuren

02/03/2023

Beste speler, beste ouders,

We willen jullie graag meedelen dat vanaf komende zaterdag ons uur van onze trainingen op zaterdag zal veranderen naar 17u00-19u00. We schuiven dus 30min naar voor.

Dit is een zeer last minute wijziging en alvast onze excuses hiervoor. Wij proberen onze leden steeds voorop te stellen maar deze beslissing is echter niet door ons toedoen of op onze vraag. We geven jullie graag even wat achtergrondinformatie.

Onze ‘basic’ trainingen vielen normaal gezien van 17u30-18u30 en voor de volwassenen van 18u30-19u30. Het laatste half uur hiervan deelden wij het bad met een andere club. Deze club is te groot geworden en kreeg hun training niet meer deftig georganiseerd. Ook voor ons was de situatie niet altijd even eenvoudig. Even leek het dat we onze training moesten inkorten maar het zwembad heeft voor een oplossing gezorgd door een half uurtje te schuiven.

Nogmaals onze excuses voor deze zeer late mededeling. Wij hopen dan ook dat dit half uurtje eerder geen probleem vormt voor jullie allen. Indien hier nog vragen rond zijn, aarzel niet om je trainer te contacteren. Er zijn samen zeker oplossingen te bedenken zoals bijvoorbeeld aan apart instapmoment.

Verder veranderd er niets aan de indeling van de training. Het eerste uur is nog steeds een combinatie van ‘basic’ hockey en fit. Het uur erna de gewone training. De training op woensdag is ook onveranderd.

Related Images: