Mosseltoernooi 2017 Recap

08/10/2017

Zeg ken jij de mosselman, de mosselman, de mosselman. Zeg ken jij de mosselman, hij woont in scheveningen… of Dordrecht!

20 teams 20 plaatsen, Orca eindigt 8ste in de top poule!

De round robin eindigen we 2de na alle 4 wedstrijden te winnen behalve tegen Barramoenda.

In de top poule kregen we meteen BUWH & Friends voorgeschoteld (de latere winnaars van het toernooi), opdracht was het hun zo moeilijk mogelijk te maken, de winst was helaas aan hun kant maar hebben toch kunnen scoren (1-4) een kleine overwinning aan onze kant

Wedstrijd 2 was tegen het Franse Lille. Een wedstrijd die goed mogelijk was te winnen mits de juiste instelling (goals afmaken en de laatste seconden doorzetten) maar het lukt ons niet ondanks de zeer goed druk van alle alle Orcanen (1-3)

De laatste wedstrijd om de eer te redden was tegen Dordrecht 1, het was een leuke wedstrijd tegen onze Nederlandse vrienden. De goals gingen er gemakkeliijk in.. weliswaar aan onze kant :(. We zaten al een beetje met de mosselen in onze gedachten of McDo. (1-6 eindscore). Een 8ste plaats in de Top-poule is een mooi resultaat voor Orca, alleen moet je na het behalen van de Top-poule nog steeds je best doen om te kunnen winnen en het is op dat moment dat het toernooi echt begint te tellen. Als we onze mindset even kunnen aanpassen en we spelen zoals in de round robin hadden de wedstrijden in de Top-poule zeker anders voor ons kunnen verlopen.

In ieder geval het was leuk, fijn, intens, spannend, diep, donker,… kortom Volgend jaar zijn we er weer bij!

Bedankt Britt, Niels VK, Hannes, Lenn, Ward, Martijn, Seppe, Lowie en mezelf(Andy), spijtig dat Niels B en Magali ziek waren! we hadden je er graag bij!