Korcastalcustoernooi

30/06/2020

F*** Corona! Het heeft ons lang genoeg uit de zwembaden gehouden. De owh-lente is aangebroken na de Corona-winter en de koeien mogen uit de stal. Wat is een betere manier om die dartelende koeien in toom te houden dan een leuk toernooi! Noteer vrijdag 10 juli, te Maastricht in de agenda. Tijdens de gewone trainingsuren van Maastricht dus tussen 20u en 21u.

Het is een gemengd toernooi met een maximum van 30 spelers die we dan verdelen over 4 ploegen. Die laten we dan iedere 20min doorschuiven zodat iedereen tegen elkaar kan spelen. Niet teveel gedoe! We gaan gewoon hockeyen. De teamcaptains zullen fungeren als scheidsrechters, we rekenen erop dat iedereen zich netjes aan de regels zal houden. Ik krijg het anders niet over mijn hart om iemand het spelen te ontzeggen en te laten scheidsen.

Inschrijven is verplicht zodat Raymond en mezelf de ploegen kunnen verdelen op voorhand. Iedereen van Astacus, Koraal & Orca is welkom ongeacht niveau maar minimum 15-16 jaar qua leeftijd.
– Orca: inschrijven via Klublr
– Koraal: inschrijven via Klublr of Marco
– Astacus: inschrijven via Raymond

Na afloop zoeken we nog naar een oplossing die Corona-proof is om wat samen te eten en drinken. Suggesties zijn welkom!!

Enkele praktische afspraken. Ik begon met F*** Corona, maar om te zorgen dat Corona ons niet terug F***ed toch een paar regels waar we ons aan gaan houden!

  • 1,5m afstand moeten we blijven garanderen! We kunnen het ons niet veroorloven om hier laks mee om te gaan, Niet voor onszelf, niet voor onze omgeving EN niet voor het zwembad. Die laatste doet heel hard zijn best voor ons, laten we dat terug doen.
  • Je moet je zwemgerief aan hebben onder je kleren. Je kan je dus niet omkleden voor in het water gaan. Enkel aan de zwembadrand je kleren uitdoen.
  • Na de training kan je wel omkleden in kleedkamers maar niet douchen.
  • Verzamelen aan de inkom om 19u50 STIPT. Laatkomers mogen er niet in. Dan mogen we samen het bad in.

Tot dan!

PS: Zorg dat je erbij bent want anders krijg je foto’s zoals hierboven…

Related Images: