Jeugdcompetitie Zeist speeldag 4 Orca A

10/03/2014

Vandaag was de laatste competitiedag. We waren in totaal slechts met 5 spelers, maar we hebben ons daar niet door laten demotiveren. We speelden de eerste wedstrijd tegen Njord, deze hebben we verloren maar iedereen had zijn best gedaan. Daarna volgden Baracuda, Argonauta, O.S.C.D en Watervrienden, deze hebben we ook allemaal verloren maar als team hebben we goede dingen kunnen tonen en hebben we toch goed gespeeld. De laatste wedstrijd was tegen Hoensbroek, het was onze laatste wedstrijd en de kans om te winnen zat er zeker in. Deze wedstrijd hebben we gelijkgespeeld met 2-2. Toch hebben we over het algemeen zeer goed gespeeld en heeft iedereen een paar goede dingen getoond.
Geschreven door Maartje

Iedereen die mee is geweest bij één van de speeldagen in zeist mag trots zijn op zichzelf en hopelijk dat we allemaal iets bij hebben geleerd.
Ik heb in ieder geval veel plezier gehad alle speeldagen en ik zag dat we alle speeldagen moeite hebben gedaan met regelmatig goals te kunnen score. Ik heb iedere speler iedere speeldag in het oog gehouden en ik heb gezien dat we allemaal vooruitgang hebben gemaakt. Iedere speeldag verbaasde verschillende spelers mij met wat ze deden.

Namens heel het team willen wij onze trainers bedanken Kristof, Ward, Roland en Ellen. We hebben veel van jullie geleerd en jullie hebben ons zeer goed geholpen iedere dag van Zeist. Trainingen speciaal aangepast om ons voor te bereiden op Zeist. Jullie bleven ons ook altijd steunen.
Maar wie we ook niet mogen vergeten zijn de ouders (+trainers) die bereid waren om ons 200km heen en 200km terug te rijden. Wij willen jullie ook graag bedanken voor al de tijd die jullie hebben moeten opofferen voor ons. Zonder jullie zou dit mogelijk zijn geweest.

De chauffeurs van zeist kunnen via deze LINK hun kilometers ingeven en worden vergoed. ook chauffeurs met een bedrijfswagen vragen we om dit te gebruiken om het eerlijk voor iedereen te houden.

Geschreven door Dante