Jeugdcompetitie Zeist speeldag 2 Orca A

02/12/2014

Hier gaan we weer! 2uur optijden voor een leuke compitiedag in zeist, met 7 gemotiveerde spelers waren we er samen klaar voor. Iedereen was bereid om deze dag tot een goed einde te brengen, gelukkig maar. Na de vorige speeldag werden de poules ingedeeld. Orca A zat in de A poule.

De eerste wedstrijd begon al goed met een winst voor ons tegen Njord 1. De volgende wedstrijd was weer een winst voor orca tegen WVH/HRB. Gelukkig maar dat heel het team gemotiveerd blijft en zin had in de volgende wedstrijd tegen zon-hoensbroek! Maar wat wil je van gemotiveerde spelers? Dat we winnen natuurlijk en ook hier hadden we weer een overwinning voor orca!

De zwaarste wedstrijd voor vandaag moest nog komen en na 3 wedstrijden moesten we toch is geconfronteerd worden met het minimum verlies tegen Argonauta met 0-1 als eindstand… Maar we hebben deze wedstrijd goed gespeeld, bewezen dat we waardige tegenstanders zijn en we hebben hun niet zonder slag of stoot in onze goal laten komen!

Ondanks alles had niemand de hoop opgegeven en bereidde we ons voor op de volgende wedstrijd tegen O.S.C.D., omdat we niet 2x na elkaar kunnen verliezen moesten we dit bevestigen met een winst! Zo gezegd zo gebeurt, alle spelers deden hun best en met resultaat want we hadden de wedstrijd gewonnen! De allerlaatste wedstrijd voor vandaag kwam in aantocht tegen baracuda… Omdat iedereen gemotiveerd was om te winnen deden we dat ook!

Over het algemeen heeft het A-team goed gespeeld, zich goed aangepast aan de situaties en met het verdiende resultaat mogen we blij zijn.

Geschreven door Dante Thoelen

Related Images: