Jeugdcompetitie Zeist 3

10/02/2014

We hebben veel beter gespeeld als de vorige keer, i.p.v. alles te verliezen hebben we het beperkt. We waren goed begonnen met een eindstand van 3 – 3 tegen Hoensbroek.

De laatste wedstrijd was zeker en vast niet de minste, namelijk Baracuda, we hebben de stand op 0 – 0 kunnen houden. Daartussen hebben we alles verloren maar met minder tegen doelpunten als de vorige speeldag.

We mogen blij zijn met dit resultaat. We hebben het op alle vlakken beter gedaan, er was een teamspel, iedereen bleef kalm, puck controle. We hebben gedaan wat we konden en er het beste van gemaakt.

Ikzelf (Dante) heb van iedereen zeer mooie acties gezien met nut. Verschillende ploegen hebben ook nog iets gezegd tegen ons dat ze aan het einde vermoeid waren en dat we beter speelde als de keer daarvoor.

Ik heb gezien dat bij ons in de ploeg de moed niet verloren ging. We mogen zeker en vast tevreden zijn over het resultaat. Iedereen heeft zich geamuseerd en ik was blij om lachende gezichten te zien.
Volgende keer doen we het nog beter!

Na afloop van al de wedstrijden en na 2 uur in de auto zitten waren we terug in Bilzen en daar hebben we met de groep nog iets gezellig gegeten.

Geschreven door Dante Thoelen