Initiatie aan ISB

02/07/2014

Een tijdje terug kregen we een mailtje in de bus van het ISB Vlaams Instituuut voor sportbeheer en recreactiebeleid met de vraag of we een initiatie / infosessie onderwaterhockey wouden geven in het zwembad van S&R Rozenbroeken te Gent. Dit in het kader van de zwembaddagen 14 en 16 november 2014. Natuurlijk waren we hier direct enthousiast over dat we de kans kregen om onze sport wat bekender te maken onder de mensen! en vooral om de sport te promoten en eventueel nieuwe leden aan te werven. Het deelnemersaantal bestond vooral uit redders en leden van het ISB. een goede sportieve groep om de onderwaterhockey aan voor te stellen. Na een korte theorie sessie over onderwaterhockey en onze club sprongen we meteen het zwembad in. Hoe de deelnemers het ervan af brachten ziet u in onderstaand filmpje. Op het einde van de dag was er tijd voor een broodje te eten en een babbeltje te slaan, verder kregen we vele goede reacties en waren er verschillende enthousiastelingen die de sport zeker willen introduceren bij hun zwembad! Opzet geslaagd dus!

  • Heel leuk om een ongekende sport uit te proberen. De lesgevers hebben alles mooi uitgelegd en gedemonstreerd. Afsluiten met een match was super en toont ook goed welke onderschatte sport dit is.
  • Een heel leerrijke initiatie, voor mij zeer geslaagd!
  • Een aangename en leerrijke initiatie. Ben er door verrast: zeer tactisch en intensief ook. Deze dag is zeker geslaagd. Bravo voor de lesgevers ook.
  • De sessie was zeer leerrijk en heel goed gegeven in een aangename sfeer; voor mij zeker geslaagd !
  • Het was een leuke ervaring om kennis te maken met deze voor mij toch nieuwe sport. Goede begeleiding, tof dat er zoveel lesgevers waren. Naar mate de opleiding vorderde, ging alles veel beter. Top!
  • Het was een interessante bijscholing in die zin dat we hebben kennisgemaakt met een ongekende sport op een leuke en duidelijke manier. Het ervaren van het spel in de praktijk is een meerwaarde.
  • Schitterende sport ! zal ik zeker promoten tijdens de Brugse Zwembaddagen; veel dank !
  • Leuke initiatie; goede uitleg van het spel, de techniek werd grondig besproken.

Related Images: