Iedereen die graag wil meetrainen met ons is zeer welkom op onze trainingen. Geef zeker een seintje op voorhand via info@owh.be dan vangen we je op. In principe kan je 3x gratis proberen, bevalt het je dan moet je je inschrijven. Alle informatie daarover kan je hierzo vinden: https://www.owh.be/home/inschrijving/

Training volwassenen & Jeugdvolwassenen – vanaf 16 jaar

We voorzien wekelijks 2 ‘gewone’ trainingen en 1 specifieke ‘zwemtraining’. Dit geeft een totaal van 4u training per week. Je kan op zaterdag kiezen om mee te doen met de zwemtraining, die start van 16:00 of enkel met de gewone training, die start om 17:30. Beide stoppen om 19:00.
Op het einde van de zwemtraining voorzien we een klein stukje overlap met de jeugd en focussen we op puckoefeningen en techniek. Voor de jeugdvolwassenen voorzien we tijdens die trainingen ook persoonlijke begeleiding.

Training jeugd – 14 tot 16 jaar (plus 14)

Voor deze leeftijdsgroep is er 1,5 trainingsuur voorzien per week.
Om de overstap naar de jeugdvolwassenen en volwassenen makkelijk te laten verlopen loopt deze training samen met deel 2 van de zaterdagtraining, dus van 17h30 tot 19h00. De leden spelen en trainen dus samen met de jeugdvolwassenen en volwassenen op dit tijdstip, maar de training word volledig aangepast op hun niveau.

Training jeugd – jonger dan 14 jaar (min 14)

Voor onze jongere spelers voorzien we 1 trainingsuur per week. De jeugdspelers starten tijdens de pauze van de zwemtraining en trainen een stukje gezamenlijk met hen. Aangepast op hun niveau en zo persoonlijk mogelijk begeleidt.

Schema training op zaterdag

Omkleden en materiaal

We kleden ons om in de groepskleedkamers. Bij het binnenkomen van het zwembad door de deur aan de linkerkant. Hiervoor heb je een QR-code nodig. Neem even contact op met ons (info@owh.be) of met een van onze spelers.
Na het omkleden mag je je kleren in een locker achterlaten en verder gaan richting het zwembad. Omkleden kan vanaf 15min voor de start van de training. Alle tijden hierboven geven het start en einde weer van de training. Dat is de tijd in het water, omgekleed en alle materiaal aan.

Locatie

Zwembad De Kimpel
Eikenlaan 29
3740 Bilzen