Iedereen die graag wil meetrainen met ons is zeer welkom op onze trainingen. Geef zeker een seintje op voorhand via info@owh.be dan vangen we je op. In principe kan je 3x gratis proberen, bevalt het je dan moet je je inschrijven. Alle informatie daarover kan je hierzo vinden: https://www.owh.be/home/inschrijving/

Training volwassenen & jeugdvolwassenen

De volwassenen en jeugdvolwassenen zijn alle spelers 16 jaar of ouder en worden voor de trainingen als 1 groep beschouwd. De onderverdeling is voor de toernooien en events waar 18 jaar de grens is.

Deze groep kan tot 4u per week trainen en heeft 4 verschillende startmomenten.

Training jeugd +14

Dit zijn al onze spelers tussen 14 jaar en 16 jaar. De “Basic Hockey’-training is voor hen de belangrijkste training. Ze zijn echter ook welkom tijdens het 2e uur training op zaterdag. Dat is als ze dat zelf willen en de trainers merken dat ze het niveau zullen aankunnen.

Per uitzondering laten we de betere spelers ook meetrainen op woensdag. Dat is enkel bij de meest gemotiveerde en ook wel getalenteerde spelers en is de beslissing van de trainers. Natuurlijk nooit een verplichting.

Training jeugd -14

Basic Fit <> Basic Hockey

We willen graag al onze spelers samen in het water laten trainen. Geen evidentie met de verschillen in leeftijd, niveau, inzet. Tijdens het 1e uur training op zaterdag organiseren we training voor alle doelgroepen samen.

  • Basic Hockey is bedoeld voor onze jeugdspelers en beginners maar ook voor onze meer recreatieve spelers. Tijdens dat uur gaan we alle basisvaardigheden oefenen en passen we de training aan naargelang ieders niveau. De beleving van de jeugdspelers staat hier op de 1e plaats maar er is zeker ruimte voor de volwassenen om mee te doen. De basis is immers voor iedereen hetzelfde.
    Op schieten, tacklen, afschermen, vlechten staat geen leeftijd.
  • Basic Fit is eigenlijk onze zwemtraining, bedoeld voor competitie en elite-spelers. Dat zijn spelers die er volledig voor willen gaan en begrijpen dat ze daarvoor een uurtje moeten afzien. We hebben een Basic Fit op woensdag en zaterdag!

Het staat de volwassen en jeugdvolwasssenen vrij om te kiezen of ze meedoen met het stukje Basic Fit, Basic Hockey of enkel het 2e uur van de training komen. Die keuze kan gerust wisselen van week tot week. Periodiek laten we beide ook overlappen.

Training op woensdag

Training op zaterdag

Omkleden en materiaal

We kleden ons om in de groepskleedkamers. Bij het binnenkomen van het zwembad door de deur aan de linkerkant. Hiervoor heb je een QR-code nodig. Neem even contact op met ons (info@owh.be) of met een van onze spelers.
Na het omkleden mag je je kleren in een locker achterlaten en verder gaan richting het zwembad. Omkleden kan vanaf 15min voor de start van de training. Alle tijden hierboven geven het start en einde weer van de training. Dat is de tijd in het water, omgekleed en alle materiaal aan.

Locatie

Zwembad De Kimpel
Eikenlaan 29
3740 Bilzen

Related Images: