Ine Schops Podoloog Hasselt Podoloog die op zoek gaat naar de oorzaak van klachten thv voet, knie, heup, rug, schouders en hoofd adhv bewegingsanalyse en spiertesten. Anderzijds heb ik ook een grote focus naar het screenen van het totale lichaam in functie van blessure preventie bij sporters alsook het in kaart brengen van mogelijke optimalisatie van prestaties -techniek. Ook worden de kleinste onder ons zeker niet vergeten. Het Screenen van kinderen in de groeiperiode is een grote meerwaarde om zo ook preventief op volwassen leeftijd klachten te vermijden. De ideale leeftijd voor het screenen van kinderen is 5-6 jaar. Na het onderzoek worden verschillende behandelingen besproken: zooltherapie, schoenadvies, behandeling kiné/osteo/…..


3ES is een onderneming die zich toelegt op het accuraat weergeven van gebouwen, infrastructuur, installaties en objecten. Onze deskundigheid hiervoor ligt in 3D laserscanning, 2D tekenen en 3D modelleren. Samen met u denken we mee over het project en proberen we in heel het proces maximale toegevoegde waarde te bieden.


No-nonsense keuken en gezelligheid bij familierestaurant Anjo in Hoeselt
Geniet van de oer-Belgische keuken, hartelijke bediening en een stijlvol interieur.


Dé winkel voor houten, verantwoord en leuk speelgoed


Op zoek naar de perfecte vloerbekleding, maar geen fan van koude tegels? Zet de stap naar Frank Segers Vloerbekleding uit Genk. Wij komen graag bij u thuis of in uw zaak over de vloer in Limburg, tot Antwerpen en Leuven voor het plaatsen van ‘zachte’ vloerbekleding van topkwaliteit, maar ook voor betonvloeren met een industriële look.


Melicatessen

Onze dynamische winkel, waar nog steeds versheid en kwaliteit voorop staan brengt niet alleen een ruim aanbod aan dagverse groenten, fruit, charcuterie en uitgelezen kazen. Want naast het ruime aanbod vindt u er ook fruitsappen, wijnen, dranken, illy-koffie, dagverse rauwkost, tapasbar, gesneden groenten, desserten, kant-en-klare gerechten, soepen, belegde broodjes, broodjes assortiment, delicatessen, noten, zuivelproducten. En we mogen zeker onze overheerlijke goudmerk mosselen ( enkel te verkrijgen in het seizoen) niet vergeten.  Voor feestjes en andere gelegenheden krijgt u ons bestek, bain marie’s, borden en buffet materiaal gratis ter beschikking.


Related Images: