Het nieuw onderwaterhockey seizoen 2022-2023 zal op zaterdag 10 september 2022 van start gegaan. Na het jaarlijks onderhoud van twee weekjes vliegen we er dus terug in!

Inschrijven bij de club?

Om juist ingeschreven te zijn verwachten we van iedereen de volgende 4 zaken:

  1. Betaling van het lidgeld
  2. Online inschrijvingsformulier invullen
  3. Het strookje van het geneeskundig onderzoek ingevuld door de huisarts, dit is nodig om in orde te zijn met de verzekering (digitaal doorsturen naar info@owh.be) 
  4. Registreren via Sporteasy, die app gebruiken we om je uit te nodigen voor trainingen, wedstrijden, toernooien en alle andere activiteiten. Uitleg kan je hier vinden: Sporteasy

Online inschrijving

Zoals ieder jaar kunnen jullie je inschrijving online vervolledigen, scrol naar beneden voor het formulier of rechtstreeks via deze LINK. Het formulier is pas volledig ingevuld als je op verzenden klikt op het eind van de vragen (meerdere malen op volgende klikken tijdens het invullen). Dit is voor ons een makkelijk manier om alle gegevens van onze leden snel en correct te verkrijgen.

Lidgeld

Het lidgeld voor het seizoen 2022 – 2023 bedraagt:

  • €180 voor de jeugdvolwassenen en volwassenen (16 jaar en ouder)
  • €135 voor de jeugd min 14 en plus 14 (onder de 16 jaar)

Te storten met vermelding van je naam en “lidgeld” in de vrije mededeling op:

VZW Holy Squid
BE26 1430 8741 8929

Trainingsuren

Volledige info te lezen via Orca → Training

Huishoudelijk reglement

Neem vast en zeker ook een kijkje in het huishoudelijk reglement, deze regels ondersteunen de statuten die opgemaakt zijn en zorgen voor duidelijke afspraken.

Privacy

Met de vernieuwde privacywetgeving zijn we als club ook verplicht onze leden een duidelijk beeld te geven welke gegevens we van hun verwerken en op welke manier. Meer hierover vindt u in onze privacyverklaring. Deze documenten zijn vrij te downloaden vanaf de website via de Orca → nuttige documenten tab.

Mutualiteit

Onder de nuttige documenten kan u ook het tussenkomst formulier downloaden van uw mutualiteit, zoals u weet betaald uw ziekenfonds een deel van het inschrijfgeld terug. Deze documenten zijn vrij te downloaden vanaf de website via de Orca → nuttige documenten tab.

Geschreven door VZW Holy Squid