Het nieuw onderwaterhockey seizoen 2023-2024 zal op zaterdag 2 september 2023 van start gaan!

1. Inschrijven bij de club?

Om juist ingeschreven te zijn verwachten we van iedereen de volgende 4 zaken:

 1. Betaling van het lidgeld
 2. Online inschrijvingsformulier invullen
 3. Het strookje van het geneeskundig onderzoek ingevuld door de huisarts, dit is nodig om in orde te zijn met de verzekering (digitaal doorsturen naar info@owh.be) 
 4. Registreren via Sporteasy, die app gebruiken we om je uit te nodigen voor trainingen, wedstrijden, toernooien en alle andere activiteiten. Uitleg kan je hier vinden: Sporteasy

2. Online inschrijving

Zoals ieder jaar kunnen jullie je inschrijving online vervolledigen, scrol naar beneden voor het formulier of rechtstreeks via deze LINK. Het formulier is pas volledig ingevuld als je op verzenden klikt op het eind van de vragen (meerdere malen op volgende klikken tijdens het invullen). Dit is voor ons een makkelijk manier om alle gegevens van onze leden snel en correct te verkrijgen.

3. Lidgeld

Het lidgeld voor het volledig seizoen 2023 – 2024 bedraagt:

 • €200 voor de jeugdvolwassenen en volwassenen (16 jaar en ouder)
 • €140 voor de jeugd min 14 en plus 14 (onder de 16 jaar)

Te storten met vermelding van je naam en “lidgeld” in de vrije mededeling op:

VZW Holy Squid
BE26 1430 8741 8929

Korting op lidgeld

Overtuig je als bestaand lid (persoon die vorig jaar ook lid was) iemand om onderwaterhockey te komen proberen en hij/zij schrijft zich in voor een volledig seizoen, dan ontvang je als bestaand lid €50 korting op je lidgeld! Je kan maximaal 2 nieuwe spelers per seizoen aanbrengen. Onder nieuwe leden vallen ook spelers die zich vorig jaar of al enkele jaren niet hebben ingeschreven en terug willen komen hockeyen.
Heb je je lidgeld al betaald? Geen zorgen we storten de korting terug op je bankrekening!

Inschrijving 2de Lid

Bent u al betalend lid van een andere Nelos club in Belgie (CVD, Koraal Genk, Zwarte zwanen, Zwevegem, Zuunse karpers,…) en wenst u zich ook aan te sluiten bij onderwaterhockey Orca? Dan kan je je inschrijven als 2de Lid. Dit is het lidgeld van een normaal seizoen min het geld voor de verzekering van Nelos, die wordt betaald door je huidige club. Gelieve het bewijs van inschrijving van je huidige club te bezorgen aan info@owh.be

 • €140 voor de jeugdvolwassenen en volwassenen (16 jaar en ouder)
 • €80 voor de jeugd min 14 en plus 14 (onder de 16 jaar)

Inschrijving Half Seizoen

Wil in het seizoen pas starten vanaf Januari dan betaal je het tarief half seizoen. Dit is dus de periode van Januari tot Augustus van dat jaar en bedraagt:

 • €130 voor de jeugdvolwassenen en volwassenen (16 jaar en ouder)
 • €100 voor de jeugd min 14 en plus 14 (onder de 16 jaar)

”LITE” Inschrijving

Letterlijk ”lichte” inschrijving. Ben je maar een occasionele speler op training maar wil je toch aan zoveel mogelijk competities kunnen deelnemen zonder zorgen en aangesloten zijn bij een onderwaterhockeyclub? Schrijf je dan in als een ”LITE inschrijving
Met een LITE inschrijving heb je recht op 2 trainingen per maand vrij te kiezen, dat zijn dus 24 dagen op een jaar en je bent volledig verzekerd bij NELOS als een normale inschrijving, dus je kan aan iedere competitie deelnemen met Orca

Aanmelden is verplicht via SportEasy om de aanwezigheid bij te houden

 • €100 voor alle leden zowel jeugd al volwassenen.

4. Trainingsuren

Volledige info te lezen via Orca → Training

5. Huishoudelijk reglement

Neem vast en zeker ook een kijkje in het huishoudelijk reglement, deze regels ondersteunen de statuten die opgemaakt zijn en zorgen voor duidelijke afspraken.

6. Privacy

Met de vernieuwde privacywetgeving zijn we als club ook verplicht onze leden een duidelijk beeld te geven welke gegevens we van hun verwerken en op welke manier. Meer hierover vindt u in onze privacyverklaring. Deze documenten zijn vrij te downloaden vanaf de website via de Orca → nuttige documenten tab.

7. Mutualiteit

Onder de nuttige documenten kan u ook het tussenkomst formulier downloaden van uw mutualiteit, zoals u weet betaald uw ziekenfonds een deel van het inschrijfgeld terug. Deze documenten zijn vrij te downloaden vanaf de website via de Orca → nuttige documenten tab.

Geschreven door VZW Holy Squid

Related Images: