De Wrekers deel1

20/05/2012

De Wrekers:
Wat begon als een leuke wedstrijd tussen BOL (Best Of Limburg) tegen ORCA Bilzen nam plots een heel andere wending…

De wedstrijden op het nieuwe aardappeltoernooi waren hard en tof maar kwamen uit op een machtige finale tussen BOL en ORCA. Raymond, Fré, Piep, Niels VK, Britt, Carlo en Roger namen het tegen de Bilzerse speler op en kregen uiteraard FENOMENAAL op hun doos.
Dit leidde tot groots protest van BOL die niet met de score van 11-0 konden leven en Orca Bilzen beschuldigden van fouten zoals ruw spel, obstructie en verouderde stickmodellen. Woedend van hun nederlaag wendde ze zich tot de god Ranginui van de Maori, ook wel de Sky Father genoemd. Deze gaf hen superkrachten waarmee ze vanaf nu iedereen konden verslaan.

BOL besloot om met hun superkrachten twee enorme grootmachten van de wereld over te nemen, namelijk: Luxemburg en Denemarken.
Hier kwam onze leider en Bioloog Roland snel achter (de eencellige zeediertjes van denemarken muteerden en kwamen in onze wateren terecht waardoor Roland hier zijn eindwerk van maakt, maar hij buisde, dus ging hij op internet waar hij de site van BOL bekeek en zo achter hun plannen kwam) , waardoor de Spelers van Bilzen snel begonnen te trainen en eigen krachten begonnen te ontwikkelen.
Na twee maand kregen ze een uitnodiging in de bus om BOL te ontmoeten in het olympische zwembad in Luxemburg…

(volgende keer deel 2 met extra spanning, opbouw en humor!!!)

Geschreven door Bram