Start onderwaterhockey seizoen 2019-2020

Nog een weekje en het seizoen begint alweer! Zoals elk jaar sluit het zwembad voor onderhoud, maar op zaterdag 14 september zullen de trainingen van het nieuwe seizoen terug van….

Lees Meer

Belgium U24 @ Sheffield 2019

Volgende week is het zover, op vrijdag 16 augustus 2019 vindt het wereldkampioenschap onderwaterhockey plaats voor leeftijdsgroepen (U19 en U24) te Sheffield. Belgie zal een U24 mannen team sturen om….

Lees Meer

Nieuwe tassen!

We gaan nieuwe clubtassen bestellen. Het is ondertussen van 2013 geleden. We hebben nu een ander type op het oog. Als het goed is steviger dan de voorganger. Nog wat….

Lees Meer

Vakantieregeling Onderwaterhockey Orca

Beste Hockeyers, De vakantie is al reeds begonnen maar we delen jullie graag nog de vakantieregeling mee van de hockeytrainingen. Voor de volwassenen gaan de trainigen gewoon door tenzij je….

Lees Meer

Barcelona tournament

20 jaar lang al wordt er een onderwaterhockeytoernooi georganiseerd in Barcelona! Voor deze 20e editie werden er 2 ploegen van Orca ingeschreven. Ook Roger en Kevin, beide uit Nederland, speelden….

Lees Meer

Nederlandse competitie

Afgelopen zondag was het de laatste speeldag van de Nederlandse damescompetitie. LiLa moest het opnemen tegen Argonauta (verloren met 6-3) en team West (gewonnen met 9-0) Eindklassement : OSC Dordrecht….

Lees Meer

Bilzerse sportclub van het jaar

Afgelopen vrijdag nodigde de stad Bilzen ons uit voor de Kampioenenhuldiging. Samen met talloze andere sporters werden we geëerd voor onze prestaties van dit seizoen. Holly Squid werd gevierd voor….

Lees Meer

Orca in de Nederlandse competitie

Zondag 26 mei was voor Orca geen zwarte zondag maar een blauw gele! Het seizoen van de Nederlandse competitie in de hoofd- en eerste klasse had zijn laatste speeldag en….

Lees Meer

Orca in de boekskes

Omdat we Belgisch kampioen zijn dit jaar, staan we, samen met CrossFitster Nathalie Geurts, deze maand in de editie van “de dertien”, het maandelijks magazine van de stad Bilzen. Het….

Lees Meer

Moederdagsbrunch

Op zondag 12 mei organiseren onze vrienden van OWH Koraal Genk hun jaarlijkse moederdagbrunch. Meer info en inschrijven voor dit gezellige evenement van via hun website.

Lees Meer