Beveiligd: 13-06-2018 – Training

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Lees Meer

Wedstrijdvoorbereiding: hoe en wat

Elke overwinning start bij een goede voorbereiding. Zowel wat je eet, als hoe je traint kan je afstemmen op een optimale prestatie tijdens een wedstrijd. Dit schema toont wat je….

Lees Meer

#RoadtoCanada2018

Een veel gebruikte hashtag op sociale media de laatste tijd in het onderwaterhockey milieu, ook door onze leden. Het slaat neer op de weg die ze aan het afleggen zijn….

Lees Meer

Upcoming events may

Dag Orcanen 03/06: Jeugdcompetitie Zeist 30/6: Tournament in Delft 19 – 28/07: World Championships in Quebec, Canada 21/07: Tournament in Taufkirchen (Munchen) 08/09: Tournament in Parma   Klublr 15/09: Tournament in….

Lees Meer

Bedankt!

Bedankt aan al onze 378 gasten die ons dit jaar gesteund hebben door een spaghetti te bestellen en ons zo te helpen om voor de spelers een fantastische club te….

Lees Meer

De laatste week..

Nog maar 10 dagen tot onze spaghettidag.. Het aftellen is begonnen. Hier nog een warme oproep om je alsnog in te schrijven voor deze overheerlijke dag! Via https://www.owh.be/home/online-inschrijven-spaghettidag-2018/ Afspraak zaterdag….

Lees Meer

Hulp gezocht: Website!

Aan alle leden van Orca, de club heeft nog wat versterking nodig op vlak van de website, Instagram, Facebook en/of fotografie. Een tijdje terug heeft een ronde tafel gesprek uitgewezen….

Lees Meer

Spaghettidag onderwaterhockey 5 mei 2018!

Attentie Attentie! Schrijf u hier in voor de 8e editie van de spaghettidag georganiseerd door Onderwaterhockey vzw Holy Squid! Net zoals vorig jaar zijn er weer fantastische pasta’s te verkrijgen:….

Lees Meer

Spaghettidag: voor de helpers/spelers

Voor alle Orca spelers oud en jong, beginnend of ervaren en voor alle lieftallige ouders: We vragen graag jullie hulp de dag op 5 mei voor: Werklijst – Gelieve eerst….

Lees Meer

Teambuilding Orcanen

Tijd voor een teambuilding? Het is al weer even geleden dat we nog eens zijn gaan lasershooten. Wanneer? zaterdag 7 april om 20u20 aan Laser3000 Waar? Via Media 1, 3500 Hasselt….

Lees Meer