Barcelona

Op 29 juni deed onze club mee aan een superleuk onderwaterhockeytoernooi in Barcelona en we werden 5e van de elf teams. De competitie was zwaar, maar we waren blij dat….

Lees Meer

HoHoHockey 2024 – Save the date

Ho ho ho! Mark your calendars! 🎄 This year our Ho Ho Hockey Tournament is happening on Saturday, December 7th. Stay tuned — more info soon! ✨ Related Images:

Lees Meer

Toernooi Kranj – Slovenië

Dit weekend reisde ons waterpoloteam af naar Kranj, Slovenië, voor een belangrijk toernooi. De Super Seals hebben hier een indrukwekkende prestatie neergezet. Het toernooi begon veelbelovend voor ons team, met….

Lees Meer

Vakantie regeling

Over 2 weken start de zomervakantie, dit wil zeggen dat de vakantie regeling weer gaat intreden. Zoals altijd, blijven we gewoon door trainen. Op woensdagen van 21u tot 22u en….

Lees Meer

3v3 BH toernooi van Njord

Geschreven (samenvatting?!) door Hannes Moors Related Images:

Lees Meer

Jeugd competitie

In het afgelopen seizoen zijn we met de jeugdcompetitie in Nederland 5 de geworden. Dit was voor vele kleine en nieuwe orca’s hun eerste toernooi. Tuur, Annabelle,Thyme, Sam, Pepijn en….

Lees Meer

Laatste speeldag Hoofdklasse

Op 26 mei trokken we weer naar zeist voor de laatste speeldag van de nederlandse competitie.Dit keer begon het verhaal met 7 kleine orcas maar voor het vertrek is dit….

Lees Meer

Euroclubs 2024

Tijdens het weekend van 4 en 5 mei was Orca aanwezig op Eurcolubs, de Champions League van onderwaterhockey. De beste clubs van Europa strijden hier om de felbegeerde eerste plek…..

Lees Meer

Boodschap van algemeen nut

In het voorjaar zijn er veel, heel veel feestdagen in ons land. 1 mei valt dit jaar op een woensdag, waardoor de training niet door kunnen gaan omdat het zwembad….

Lees Meer

Dickens dagen

Dit weekend waren de Dickensdagen, georganiseerd door de stad Bilzen. Via deze weg willen we graag iedereen die is komen helpen bedanken. En uiteraard ook een dikke merci voor iedereen….

Lees Meer