Davy goes Canada

Davy maakt deel uit van de Belgisch nationale onderwaterhockey ploeg die dit jaar naar Canada gaat. Hieronder een leuk artikel van zijn werkgever uit hun bedrijfsmagazine! 

Lees Meer

Vakantieregeling trainingen onderwaterhockey

De vakantie is begonnen! Hoera! Onderwaterhockey Orca traint gewoon door in de zomer! (met uitzondering van de min 14 jeugd). De gewoonlijke uren van woensdag 20h45 tot 21h45 en zaterdag….

Lees Meer

Mythe vs feit

In het artikel van deze week: mythes in de krachttraining! Meer info/niet overtuigd? http://www.adlon.be/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21694556

Lees Meer

Wedstrijdschema ronde 1 WK Canada

Zoals jullie ongetwijfeld al weten zijn vele Orca’s geselecteerd voor het wereldkampioenschap onderwaterhockey in Canada. Het WK gaat door van 18/7 tot 28/7 in Quebec. Onderstaand schema bevat de wedstrijden….

Lees Meer

Welkom Mia Balens!

Het wonder is geschied! Op maandag 18 juni 2018 is Mia Jeanne Balens aka “bosbes” geboren! Een dikke proficiat van heel de club aan onze trainer en leider Niels Balens….

Lees Meer

Wedstrijdvoorbereiding: hoe en wat

Elke overwinning start bij een goede voorbereiding. Zowel wat je eet, als hoe je traint kan je afstemmen op een optimale prestatie tijdens een wedstrijd. Dit schema toont wat je….

Lees Meer

Inleiding fitness-blog

Met zoveel leden die begonnen zijn met samen te sporten en ook om de andere leden te motiveren om meer te sporten, leek het ons tijd om jullie te vertellen….

Lees Meer

#RoadtoCanada2018

Een veel gebruikte hashtag op sociale media de laatste tijd in het onderwaterhockey milieu, ook door onze leden. Het slaat neer op de weg die ze aan het afleggen zijn….

Lees Meer

Upcoming events may

Dag Orcanen 03/06: Jeugdcompetitie Zeist 30/6: Tournament in Delft 19 – 28/07: World Championships in Quebec, Canada 21/07: Tournament in Taufkirchen (Munchen) 08/09: Tournament in Parma   Klublr 15/09: Tournament in….

Lees Meer