Argonauta tournament

16/09/2018

Op zaterdag 15 september trokken een aantal spelers van Orca richting Breda voor hun eerste toernooi van het seizoen. Orca speelde in de top poule en de vrouwen speelden met de ‘Red Mermaids’ in de vrouwenpoule. Britt kon je vinden bij de Nederlandse dames en Niels V.K. Was aanwezig om te scheidsen.

De wedstrijden duurden 10 minuten en werden gespeeld in een kort ondiep bad. Deze combinatie zorgde ervoor dat het zeer intense wedstrijden waren. Orca slaagde erin om enkele goede wedstrijden te spelen tegen o.a de Nederlandse landskampioen en een Turks team met een aantal spelers die in Canada nog een 3e plaats behaalden op het het WK. Op het einde van de dag werd de eerste overwinning binnengehaald: 1-0 tegen Pontoise.

De vrouwen begonnen aan het toernooi met een gelijkspel tegen de Franse ploeg ‘Hope’. Daarna slaagden ze er nog in om o.a. Tegen de Nederlandse dames en Amazones te scoren (3e en 1e plaats op dit toernooi). Knap als je weet dat heel wat spelers op een niet vertrouwde positie hebben gespeeld. Proficiat Britt met die mooie 3e plaats!

Na afloop was het tijd voor een party met als thema ‘De Middeleeuwen’: the picture says it all 😉