A-team met Frey en Ray

06/08/2012

Wie of wat zal de Orca-eer verdedigen dit jaar in de Belgische competitie/beker en die gouden medaille terugwinnen? In de vorige artikels konden jullie al wat lezen over ons selectiehulpmiddel, in dit artikel meer over de wie en waarom!

De enquête heeft aangetoond dat 15 spelers hun zinnen hebben gezet op die gouden medaille. De volgorde volgens alfabetisch volgens voornaam, ik moet ook niet altijd op 1 staan?

 1. Andy Van Wesemael
 2. Arno Borgers
 3. Britt van Kruchten
 4. Ellen Palmers
 5. Fre Pirenne
 6. Geert Stevens
 7. Kristof Froyen
 8. Magali Vaes
 9. Niels Balens
 10. Niels van kruchten
 11. Raymond Smeets
 12. Roland Vandoren
 13. Vreven Bram
 14. Ward Balens
 15. Yoeri Slegers

Uw trainerscorps is uiteraard zeer opgetogen met de hoeveelheid, want dit wil zeggen dat er een onderlinge competitie zal ontstaan om een plekje in dat A-team te bemachtigen. De keerzijde van de (uiteraard gouden) medaille is dat sommige de selectie niet zullen halen.

We hebben besloten om dit jaar het duo Fré en Raymond als basis te gebruiken voor ons A-team. Beide hebben te kennen gegeven dat ze die gouden medaille willen! Er zijn hopen redenen waarom we dit hebben verkozen, de 2 belangrijkste zijn:

 1. De bagage die ze meedragen… Hiermee doelen we uiteraard op de massa ervaring die beide personen (al dan niet samen) hebben opgedaan in het verleden.
 2. Eerder belangrijker dan minder belangrijk dan punt 1 is de mentaliteit van beide heren. De ‘score or die trying’-mentaliteit hebben wij als ploeg NODIG om te winnen en die missen we gewoon.

Niets voor niets in deze wereld, als alternatief voor deze xp-regelingen krijgen deze jongens 3 voorwaarden.

 1. Jullie horen fit te zijn! Voor het xp-systeem komen er hopen testen, aan jullie om ze mee te doen. Of door ze bij te wonen, of door ze op jullie eigen te doen. De A-ploeg zal 10 spelers tellen. Na het samenvoegen van alle testen komt er een ranking, aan jullie om hoger te blijven als plaats 10 en 9. Is de hele ploeg fit, dan verwachten we van jullie hetzelfde!
 2. We spelen al enkele jaren het 2-3-1-systeem, of toch alleszins een Orca-versie ervan. Aan jullie om die tot in de puntjes te kennen en mee te spelen! We verwachten als trainers een grote inbreng van jullie qua tactiek maar de basisopstelling is reeds uitgeschreven en zal niet drastisch gaan veranderen. In andere woorden, jullie mogen hem fine-tunen.
 3. Het is niet meetbaar maar we verwachten van jullie betrokkenheid tot onze ploeg (niet enkel A). Als jullie deel willen uitmaken van onze A-ploeg dan moeten jullie betrokken zijn tot onze ploeg! Hoe maakt niet uit, maar zoek contact met ons maar ook zeker en vast met de spelers! Probeer te komen meetrainen, en probeer aanwezig te zijn op de activiteiten!
  Kleine opmerking over dit laatste, tijdens de vergadering hebben we duidelijk gehoord van de spelers dat ze begripvol zijn dat het voor jullie erg moeilijk is om aanwezig te zijn op aldi activiteiten.

If you choose to accept this mission, let us know below! Ik zou hier echt graag aan toevoegen dat uw computer meteen zal self-destructen maar ik vrees dat dit niet binnen mijn capaciteit ligt…

Geschreven door Brani