Sportersbelevenmeer

Sport Vlaanderen daagt alle gemeenten en steden uit! Aan de hand van 5 uitdagingen kunnen ze #’s (=hashtags) verdienen. De gemeenten en steden die de vijf uitdagingen tot een goed einde brengen, mogen zich een #sportersbelevenmeer-gemeente of stad noemen. Alle uitdagingen hebben als doel om de inwoners aan het sporten te krijgen door hen ervan te overtuigen of door hen te laten ervaren dat je door sporten heel wat meer beleeft.

 
Eén van de uitdagingen om de award te winnen is om met zijn allen minstens 100 posts te delen op Facebook, Instagram of Twitter mét #sportersbelevenenmeer én #Bilzen.

 

De smartphone is niet meer weg te denken uit de sportieve sfeer! Die wordt gebruikt als tracker tijdens het lopen, voor het bekijken van video’s van work-outoefeningen, … Maar ook om foto’s te maken tijdens het sporten!
Dus spoor elke sporter binnen jullie club gerust aan om op sociale media foto’s te posten mét beide hashtags!

 

Beleving tijdens het sporten staat centraal op de foto. Je kan dus een foto posten van sportactiviteiten, een spaghettiavond van de sportclub, een zondagse wandeling met de kinderen, enz.

 

Meer info en alle posts zijn terug te vinden op: https://www.sport.vlaanderen/sporters-beleven-meer