Nieuwe indeling training

  Hieronder de nieuwe indeling van de training op zaterdag, deze is geldig vanaf 21 april. Grootste verandering is dat de jeugdspelers een uur vroeger trainen en het wedstrijdbad zullen….

Lees Meer

Orca represent Dutch competition

Orca doet het niet alleen goed in België maar ook daarbuiten! Met een talrijke aanwezigheid vertegenwoordigen volgende spelers de Nederlandse teams vandaag in Zeist: Andy, Niels, Ward, Lenn en Hannes….

Lees Meer

Groepsaankoop breiers

Hallo iedereen, Een aantal personen hebben aangegeven dat ze graag nieuwe breiers willen bestellen. Aangezien dit al niet zo goedkoop is is het natuurlijk leuk om met veel te zijn….

Lees Meer

Upcoming events March

Dag Orcanen Er zijn weer enkele events bijgekomen (nieuwe events in het rood, eventuele events oranje). Hierbij de update. Druk op de link voor meer info. We’ve got a few….

Lees Meer

Hoofdklasse Nederland

Zondag 4 februari was de eerste speeldag voor Nederlandse hoofdklasse. We spelen mee onder de naam ‘heiduikers’. Het team bestaat uit: Niels Andy Hannes Lenn Ward Wim Oliver Julian Laurine….

Lees Meer

Belgische Beker Onderwaterhockey

Beste Orcanen, Hieronder een berichtje van onze onderwatersport federatie Nelos ivm met de beker aanstaande zondag. Het is nog steeds mogelijk om die dag samen met de andere ploegen een….

Lees Meer

Scheidsrechterscursus – verslag

Vorige zaterdag 10 februari was Jeanne te gast. Een van de Brusselse speelsters die zich inzet om het scheidsrechterniveau van België naar omhoog te halen. Zoals jullie weten, moeten we….

Lees Meer

Upcoming events february

Dag Orcanen Er zijn weer enkele events bijgekomen (nieuwe events in het rood). Hierbij de update. Druk op de link voor meer info. We’ve got a few more events coming….

Lees Meer

Sporta onderwaterhockey kamp

Beste leden! Van 5 tot 10 augustus zal er een onderwaterhockeykamp doorgaan voor jongens en meisjes tussen 10 en 14 jaar. Het zal doorgaan in Brugge. We hebben alvast een….

Lees Meer

Tournoi des Pyrénées – Toulouse

Met oog op het WK in Canada trokken we, met een aantal van de spelers die geïnteresseerd zijn om mee te gaan naar dit kampioenschap, naar een toernooi in Toulouse….

Lees Meer